Начало България Жоро Плъха може и да си отишъл, но брат му сипе закани...

Жоро Плъха може и да си отишъл, но брат му сипе закани срещу…(СНИМКИ/ВИДЕО)

54
0
Сподели

В пловдивския квартал „Столипиново“ темата за убийството на рецидивиста Жоро Джевизов – Плъха продължава да е сред най-коментираните. В личният си профил във Фейсбук, братът на Джевизов – Илия, категорично заявява, че ще съди както доктор Димитров, така и съпругата му. От текста се разбира, че причината за това са разказите на жената, които според него са лъжа, пише Трафик нюз.

„Ще се борим до край за теб, братко”, пише Илия в профила си.

Самият Джевизов е осъждан цели 9 пъти за кражби, което на практика означава, че извършените от него престъпления са в пъти повече. Той има близо 30 регистрации за различни престъпления в полицията, но не всяко от тях е стигало до съда. Дори негови съседи в квартала коментират, че махалата е пропищяла от него и всички си отдъхвали, когато влизал в затвора, за да излежи поредната си присъда.

Днес е погребението на Жоро Джевизов. Траурната процесия, съпровождаща катафалката с ковчега на Джевизов, потегли от „Столипиново“ и стигна до Рогошко шосе. Начело на шествието вървеше братът на Плъха – Илия Джевизов, пише „Марица“.

Publié par Erkan Baba sur vendredi 9 mars 2018

В квартала има засилено полицейско присъствие.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за