Начало Крими Ромът Харислав с поредно престъпление, по-страшен е и от…

Ромът Харислав с поредно престъпление, по-страшен е и от…

74
0
Сподели

Бруталният рецидивист Харислав Т. e извършил ново престъпление. Това стана ясно броени часове, след като Бургаският районен прокурор Димитринка Црънкова поиска постоянното му задържане, пише „Флагман“.

Незнайно защо обаче държавният обвинител не направи това още в петък, тъй като 19-годишният циганин има по-богато криминално досие и от Жоро Плъха. Той бе прибран за 72 часа в ареста едва вчера. Харислав бе арестуван от полицията в петък след поредната кражба. По време на задържането смуглият индивид оказва яростна съпротива – бута, блъска и заплашва полицаите.

Той е прибран зад решетките, но само за 24 часа, защото прокурор Црънкова решава, че няма нужда да иска удължаване на мярката му, въпреки че бургазлията е регистриран като извършител на 17 престъпления. Опасният циганин е сгащен от полицията и за кражба, извършена преди седмица.

Почеркът на престъплението е идентичен. Харислав атакува дома на възрастен и беззащитен човек. 80-годишният бургазлия няма как да окаже каквато и да е съпротива, но разпознава крадеца и сигнализира в полицията. Ромът прави самопризнания и връща откраднатата вещ – микровълнова печка.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за