Начало Лайфстайл Изплува гореща тайна за жената на Ники Дойнов Петя (СНИМКА)

Изплува гореща тайна за жената на Ники Дойнов Петя (СНИМКА)

75
0
Сподели

Жената на Ники Дойнов Петя Иванова, която миналата година роди син на известния журналист, е една от най-загадъчните половинки на Ники, какъвто е самият той.

Петя една изкусителна дама, която преди десет години се опитва да се пробва за миска. Преди това е била мениджър на комплекс в Слънчев бряг. Имайки секси тяло тя решава да пробва късмета си в модните среди.

Прави професионални фотосесии и се снабдява с необходимото за всеки модел портфолио от снимки. През 2008-а у нас се организира конкурсът за красота „Лейди България“, който се смята за едно от престижните състезания сред хубавиците, твърди „Галерия“, без да се позовава на конкретен източник.

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Gmail

Петя се записва сред кандидатките и е сред първите одобрени. Получава овации докато дефилира по бански заради перфектните си мерки, но се проваля най-неочаквано – на финалния тур, в който журито задава на миските въпроси. На въпроса какво ще пожелае на себе си и на близките си за Рождество Христово, тя отсича:

„За Коледа бих искала да си пожелая на първо място да съм здрава. Аз и моето семейство, всички близки. Бих искала да кажа, че пожелавам лично на себе си да съм здрава, но като цяло бих искала през следващата година в България да се случват много красиви неща и българските жени да покажат, че са не само красиви, но и интелигентни“.

Отговорът й очевидно не задоволява журито и тя се оказва, че е една от малкото, които са си тръгнали от конкурса с празни ръце. Повечето са получили ленти, но тя и с това не се окичила.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за