Начало Крими Дъщерята на убития Наско Тонкев: Баща ми изгни в гроба…

Дъщерята на убития Наско Тонкев: Баща ми изгни в гроба…

47
0
Сподели

Не е честно баща ми да гние в гроба, а Лазар Влайков още да е в Общинския съвет. Това каза пред камерата на Нова телевизия дъщерята на убития ресторантьор Наско Тонкев – Деница.
Тонкев беше застрелян в заведението си във Виноградец преди около седем месеца. Дъщеря му написа писмо до главния прокурор заради бавещото се разследване.

Според първоначалната версия фаталният изстрел срещу Тонкев бил произведен от 6-годишно дете. Впоследствие по случая беше задържан общинският съветник от град Септември Лазар Влайков, който е собственик на оръжието на убийството. Близки на жертвата заявиха, че именно Влайков е убил ресторантьора. В средата на ноември миналата година Влайков беше освободен под гаранция от 8000 лева.

Дъщерята на убития – Деница, поиска от главния прокурор Сотир Цацаров „да не се потулва” случаят.
„Бави се комплексната експертиза. А Лазар Влайков продължава да работи в Общинския съвет и да дава гласа си от името на всички нас. За толкова време той не е потърсил никого от семейството ми и не е показал с нищо, че съжалява за случилото се”, коментира Деница в интервю за „Здравей, България”.

Тя каза, че е доволна от факта, че разследването на убийството е било преместено от Пазарджик в Пловдив.
„Влайков има чувство за безнаказаност. Той открито говори пред медиите, че ще напусне Общинския съвет, когато сам пожелае. Не е честно! Моят баща изгни в гроба, а той си е в Общинския съвет и дава гласа си за народа“, каза още Деница Тонкева.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за