Начало Красота Как да направим веждите по-плътни?

Как да направим веждите по-плътни?

778
0
Сподели

През последните години плътните вежди не се превърнаха само в тенденция, но и в необходимост. Това замени тънките форми, които властваха през 90-те години.

Веждите имат способността ви да изглеждате доста по-млади отколкото реално сте. Ако търсите дълготрайно решение, а не просто отбиване на номера, то тогава вижте нашите съвети за по-плътни вежди.

1. Не скубете

Това е първата задължителна стъпка към вашата цел. Постоянното скубане може до такава степен да повлияе на веждите ви, че дори те могат да спрат да растат. Веждите порастват за около 2-3 месеца и ако държите ръцете си далеч от тях, определено ще видите разликата.

2. Хидратация

Вашите вежди се нуждаят от хидратация. Нанасяйте вазелин за тази цел, ако е възможно поне по два или три пъти на ден. Това ще подсили растежа им.

3. Масаж с олио

Знаете какво е действието на естествените масла върху косата и кожата ни. По същият начин да влияят на веждите ни. За да ги намажете добре, използвайте памучен тампон, който да бъде напоен с арганово, бадемово или маслиново масло.

4. Белтъци

Белтъците съдържат протеин, който прави космите ни да изглеждат по лъскави и здрави. Напойте един тампон с разбит белтък, намажете веждите и оставате да подейства за около 20 минути. След това изплакнете обилно с вода.

 

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за