Начало Красота Избягвайте тези навици, за да бъдете с красиво лице

Избягвайте тези навици, за да бъдете с красиво лице

592
0
Сподели

Красотата на кожата идва отвътре, но и има значение какво правим за нейния блясък. Затова проблемите, свързани с кожата, най-често се дължат на неправилната грижа. В много от тези случаи ние дори не знаем, че допускаме грешка. Затова предлагаме някои от най-често срещаните.

Не почистваме шията

Често ние почистваме лицето, но забравяме и шията. Тя също има нужда от освежаване и овлажняване. Затова тя трябва да се измива и овлажнява, когато измиваме лицето.

Не нанасяме хидратиращ крем преди фон дьо тена

Ако кожата ни изсъхва често, то тогава трябва да помислим за начина, по който нанасяме грима си. Когато нанасяме фон дьо тена си, може би трябва да помислим преди това за нанасянето на овлажняващ крем. След като изсъхне крема, то тогава може да започнем с гримирането.

Да не прекаляваме с декорирането на ноктите си

Често ние прекаляваме с лакирането. Ако обичате да рисувате ноктите си, то тогава се замислете дали не е по-добре да сложим основа за нокти, за да предотвратим пожълтяването и засъхването.

Мием лицето си твърде често

Трябва да внимаваме и когато мием лицето си. Не трябва да прекаляваме с това и да го мием всеки път, когато получим пристъп на мръсотия. Дерматолозите следват кожата на лицето да бъде мита най-много два пъти.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за