Начало Диети Ето как можете да смъкнете килограми за лятото

Ето как можете да смъкнете килограми за лятото

701
0
Сподели

Чудодейната смес от лимон и сода може да ви помогне да влезете бързо във форма, ако не се чувствате достатъчно уверени да се покажете на плажа. От вас не се изисква нищо сложно – просто да имате двата продукта и нищо повече.

Поотделно двата продукта са изключително полезни. Содата за хляб лекува различни проблеми като киселини, гъбички, гнойна инфекция и други. Лимонът от своя страна е мощен антисептик.

Лимонът е изключително полезен при настинка, грип и температура. Също като содата той лекува успешно различни гъбични инфекции, бактерии и помага при високо кръвно налягане.

Напоследък доста нашумя твърдението, че комбинацията от двата продукта успешно лекува туморни образования. Учените смятат, че лимонът има способността да унищожава раковите клетки.

Ако искате да смъкнете бързо килограми, направете си следната смес. За нея ще са ви нужни 2-3 лимона, една лъжичка сода и един литър вода. Напитката е с приятен аромат и вкус. Важно е първата чаша от нея да се консумира сутрин на гладно.

Въпросната смес ускорява метаболизма, помага на тялото да се освободи от излишните токсини и има благоприятно влияние не само на фигурата, но и на всички органи в човешкото тяло.

Това е сместа, с която ще успеете да влезете бързо във форма. Добавете и няколко минути физически упражнения и имате желаната фигура за плажа.

Остави коментар

Остави първият коментар!

avatar
  Subscribe  
Уведоми ме за